TERRARIE OG AKVARIE PLANTER

Ord  som 'Terrascaping', 'Bio aktive' og 'Levende Terrarier”' bliver mere og mere almindelige i terrarie hobbyen, da ejere af krybdyr og padder bliver mere og mere bevidste om fordelene ved at skabe et levende økosystem for deres kæledyr.
Bortset fra den æstetiske appel ved et plantet terrarium er der nogle meget reelle og håndgribelige fordele for dyrene. Levende planter giver naturlig dækning og muligheder for klatring, skygge,  samt skjulesteder og opretholder naturlig luftfugtighed. Ligesom levende planter i hjemmet eller på kontoret kan forbedre menneskenes velvære, vil levende planter i et terrarium have samme virkning for dyr.

Levende planter er særligt velegnede til dyrkning i terrarium eller paludarium og giver et godt miljø til dine krybdyr eller amfibier. De forbedrer fugtigheden og tjener som et naturligt skjul til dine dyr. Aquaterra.dk tilbyder planter, der passer til dine terrarier. Vi har opdelt vores udvalg af terrariumplanter i forskellige kategorier

Vi tilbyder et meget alsidigt udvalg af smukke levende terrarie planter. klatreplanter, grønne planter, bromelier, tillandsia, bregner, mosser, orkideer og andet i vores sortiment af levende terrarie planter.

TERRARIE OG AKVARIE PLANTER

Der er 36 varer.

Viser 1-12 af 36 element(er)

Aktive filtre