Filtrer efter

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Tillandsia

Luftplanter, også kendt som Tillandsia, er nogle af de nemmeste planter at dyrke. 
Selvom de på dansk hedder "luftplanter", har de stadig brug for vand, næringsstoffer og lys for at overleve. Luftplanter er teknisk epiphytes, hvilket betyder at de vokser på et andet træ, vært eller objekt. Men de stjæler ikke næringsstoffer fra deres vært, men bruger det som et hjem at vokse på. Luftplanter bruger små hår, eller dun placeret på deres blad,e kaldet trichomes til at fange næringsstoffer og fugt fra luften. 


Fordi de ikke kræver jord (og de fleste Tillandsia bør IKKE plantes i jorden), giver de mulighed for at trives i en bred vifte af terrarier, på xaxim, trærødder, korkbark og som dekorative planter i små glas kugler eller bowler.. Denne fleksibilitet i airplants giver mulighed for at bruge Tillandsia i forskellige scenarier, hvilket har ført til øget popularitet hos Tillandsia som dekorationer til boliger og kontorer.

Mens luftplanter er kendt for at være lette at vokse, har de stadig brug for opmærksomhed for at overleve og leve et sundt liv. Hvis der tages behørigt hensyn til, kan Tillandia leve i flere år og vil endda give "hvalpe" til flere års fornøjelse!  

Tillandsia

Der er 15 varer.

Viser 1-12 af 15 element(er)

Aktive filtre