Filtrer efter

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Grønne planter/blomster

Levende grønne planter er en værdifuld tilsætning til terrarier af mange grunde. Faktisk er de så gavnlige, at de virkelig bør betragtes som en standardkomponent af de fleste der holder levende krybdyr og padder. 

Der er adskillige grunde til, at mange seriøse ejere af krybdyr og padder har en tendens til at vide meget om og bruge mange levende planter i deres terrarie setups.
De flotte, grønne naturlige planter er på mange måder med til at skabe et sundt naturligt miljø for dine dyr.

Specialister til affaldshåndtering


I nogle terrarier, især tropisk regnskovs, sub tropiske skov setups, mose- og vandopsætninger, der indeholder små dyr, hvis affald ikke er let at lokalisere eller fjerne, kan planter spille en afgørende rolle for at opretholde et sundt miljø. I nogle tilfælde, hvor dyr og plantepopulationer er ordentligt afbalancerede, kan planten være i stand til at opretholde et sundt miljø i lange perioder, selv år, uden at det er nødvendigt at nedbryde terrariet for substratforandring eller fuldstændig vandforandring.

Den primære årsag til forurening i terrarier er opbygningen af nitrogenforbindelser på grund af animalsk affald. Når dyr deponerer affald, nedbrydes det af bakterier til ammoniak, derefter til nitrit og endelig til nitrat. Ammoniak og nitrit er begge giftige i overskud, men det er primært nitratet, som opbygges i terrarie substratet og vandet, der forårsager forurening. Dette giftige miljø vil skade og dræbe dyrene, medmindre substratet eller vandet bliver renset og erstattet med frisk. Et korrekt plantet terrarie kan dog spare dig for en masse besvær.

Planter er "slutbrugere" af nitrogenforbindelser i nitrogencyklussen. De har brug for nitrogenforbindelser i forholdsvis store mængder til at leve og vokse. Forskellige former for planter kan bruge alle former for nitrogen, herunder urinstof, ammoniak, nitrit og nitrat, men det er planternes evne til at bruge nitratet, der holder underlaget og vandet i plantede terrarier rene og sunde. Så skal du simpelthen simpelthen beskære dine sunde, kraftigt voksende planter.


En pust af frisk luft

Som en del af deres naturlige åndedrætsproces fjerner planter kuldioxid fra luften og tilføjer ilt og fugtighed. Derfor hjælper de med at opretholde luftkvaliteten i et lukket miljø, uanset om det er et indkøbscenter, et værelse eller et terrarie. Dette er især nyttigt, hvis du har brug for et lukket terrarie med minimal friskluftscirkulation udefra for at opretholde høj luftfugtighed for visse dyr. Planterne vil ikke kun bidrage til at øge fugtigheden, de vil hjælpe med at holde luftsammensætningen afbalanceret og sund ved at bruge kuldioxid produceret af dyrene og erstatte det med ilt. De kan også fjerne andre giftige gasser.

Har du nogensinde gået ind i et drivhus og lugter friskheden og mærker fugtigheden? Dette er, hvad et tropisk terrarie skal lugte og føle som, når det er ordentligt anlagt med planter.

Grønne planter/blomster

Der er 5 varer.

Viser 1-5 af 5 element(er)

Aktive filtre