Filtrer efter

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Melorme

Melorm er egentlig ikke orm, men larver af melbillen Tenebrio molitor. Larverne bliver ca. 2½ centimer lange.
Melorme bør ikke bruges som primært foder, da de er en smule fedende. Til drægtige dyr og dyr i voksealderen kan de dog udgøre en væsentlig del af kosten uden problemer.
Der er desværre forskel på melorm. Rigtig mange melorm på markedet er opdrættede billigst muligt, hvilket i praksis vil sige ensidigt foder – typisk f.eks. hvedeklid og kartofler.
Melorm kan sagtens leve på en sådan kost, men deres foderværdi bliver på den måde begrænset, og det har uden tvivl været medvirkende til melormens dårlige rygte.

Melormene fra aquaterra.dk er opfodrede med en meget alsidig kost, bestående af en mængde forskellige brød-, gryn- og melprodukter, suppleret med forskellige proteinholdige fodertyper og tilskud. De får desuden store mængder varierede frugt og grønt-produkter.

Melorme

Der er 2 varer.

Viser 1-2 af 2 element(er)

Aktive filtre