Levende Foderdyr

Levende foderinsekter og foderdyr
Dansk opdrættede friske, sunde foderdyr, med stort næringsindhold direkte fra producent til forbruger.
Mange foderdyr og foderinsekter på det Danske marked er af tvivlsom kvalitet,ofte importeret fra udlandet, og har været længe undervejs inden de når dig som kunde.
Ofte er de heller ikke blevet opfodret ordentligt, hvilket giver dårlig næring for dine egne dyr, og når de først lander i butikken, bliver de bare stillet på lager,  uden yderligere foder eller væske, hvilket giver en masse døde insekter og kanibalisme hos f.eks fårekyllinger.

Der er jo også forskel på om mennesker lever af junkfood, eller får en sund og nærende kost.

Hos aquaterra opdrættes foderdyrene under optimale forhold, får en rig og varierende kost, samt væske - hvilket i sidste ende er med til at give dine dyr sundt foder.
Hos os kan du bla. få Græshopper af egen avl, og du kan også få både Dubia kakerlakker og Grønne Banan Kakerlakker af eget opdræt.

Vi har også mindre foder insekster som f.eks store bananfluerHvide tropiske bænkebidere og Tropiske springhaler, som alle er velegnede til mindre øgler, farvefrøer og springhaler samt bænkebidere er fantastiske som opryddere i et bioaktivt terrarie.

Vores insekter og dyr til foder, pakkes friskt samme dag som de sendes, og vi afsender Mandag - Torsdag, så vi er nogenlunde sikre på de kommer frem til dig fra dag til dag.
Ordrer bestilt inden kl. 13.00 vil som regel blive afsendt samme dag.

Levende Foderdyr

Der er 48 varer.

Viser 1-12 af 48 element(er)

Aktive filtre