Filtrer efter

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Foder til insekter

Levende foderinsekter skal også selv have foder og væske for at have en høj foderværdi for dine krybdyr og padder.
Det er vigtigt at gutloade (fodre) foder insekter inden de bliver til foder for dine dyr, da de hermed giver bedst mulig næring og du får sunde og raske dyr.
Vi fører foder til mange forskellige arter insekter, og det er det samme foder vi bruger i vores opdræt, så du er sikker på det er af en god kvalitet, og ovenikøbet til meget rimelige priser.
Vi har bla foder til melorme og zophobas larver, samt foder til Dubia kakerlakker og fårekyllinger.
Vi fører også flagefoder, samt springhalefoder.
Vandkrystaller eller vand gele er en super kilde til vand til dine foderinsekter, da dine foderinsekter ikke vil drukne, og de har en lang holdbarhed i køleskab.
Vi sælger vand gele i færdigblandede bøtter, eller som pulver du selv kan blande op med vand efter behov.
Som yderligere næring har vi cricket jelly specielt udviklet til fårekyllinger, og beetle jelly som både foderinsekter, og diverse mindre øgler som anoler og dag gekkoer kan bruge som tilskudsfoder. 

Foder til insekter

Der er 16 varer.

Viser 1-12 af 16 element(er)

Aktive filtre