Filtrer efter

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Sandorm - Arenicola marina

Store friske Sandorm til kyst og havfiskeri.
Kært barn har mange navne, sandorm, lugworm, sandeel - men fælles for betegnelserne gælder at det er et fremragende og velkendt universal agn til fiskeri efter mange arter fisk ved kysten eller på havet.
Sandorm kan opbevares på køl rullet ind i en tør avis i 2-3 dage, men det er vigtigt at pille evt døde sandorm fra, da de ellers alle vil gå til.
Levetiden på sandormene kan forlænges ved at have dem i en flamingokasse med saltvand (havvand) på køl, dog er det vigtigt at skifte vandet hveranden dag og pille evt døde dyr fra hver dag.

Havsalt (akvariesalt) kan købes hos aquaterra.dk - der skal bruges ca 20 gr. pr liter vand. Der kan ikke bruges almindeligt salt, da det ikke er rent nok og vil slå sandormene ihjel.
Det er vigtigt at saltvand og orm har samme temperatur ved vandskift, så vandet kan med fordel opbevares på køl sammen med ormene.

Sandorm - Arenicola marina

Der er 2 varer.

Viser 1-2 af 2 element(er)

Aktive filtre